IM-Pact NLP Opleidingen en CoachingIM Pact Mark Ingrid
Opleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP in Zeeland, Jouw NLP
    Nieuw Levens Plezier
  • Jouw NLP, jouw Communicatie opleidingen voor
    Persoonlijke Ontwikkeling

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269

A+ R A-

NLP coach opleiding in Zeeland

Kwaliteit en vertrouwen

ImpactOpleidingenDe erkende NLP coach opleiding in Zeeland. IM-Pact Opleidingen geeft NLP practitioner, NLP Master en Postmaster opleidingen in een rustieke en aantrekkelijke omgeving. Onze trainingslocatie - in voormalig schoolgebouw - midden in Middelburg geeft ruimte voor kleine groepen. In een kleine groep krijg je de mogelijkheid om om diepgang te vinden.

De trainers zijn beide ervaren NLP coach met een actieve praktijk. Daardoor kunnen ze jou training tot een succes maken door hun ervaring met jou te delen.

NLP

NLP is de afkorting voor Neuro Linguistisch Programmeren. Het uitgangs punt van NLP is dat je leert van de hoogste expertise van anderen die je voor zijn gegaan. Geen gemiddelde van velen maar de hoogste kwaliteit van een expert. Dat vindt je gelijk terug in de opleiding voor NLP coach. Je trainers zijn hoog gekwalificeerde coaches met recente ervaring.

NLP biedt alle mogelijkheden op communicatief gebied. Biedt interventies, verander mechanismen en beproefde ontdekkings methodieken. Deze methodieken zijn noodzakelijk om de juiste doelstellingen te vinden en na te streven.
De trainers geven je de middelen, trainen je en nemen je mee in de ervaring die je nodig hebt om jouw topkwaliteit te bereiken.

NLP Coach opleiding versus Coach opleiding

In coach opleidingen is er vaak sprake van een verzameling van verschillende technieken. Visies vanuit verschillende oogpunten en ervaringen waar een systeem of therapie uit voort vloeit. Dat heeft tot gevolg dat een coachings methode ontstaat die clienten nodig heeft die er precies in passen. De gemiddelde oplossinge zullen meoten werken.

NLP coach opleiding in Zeeland gaat uit van beproefde werkwijzen die zijn ontstaan door meester coaches te observeren, hun capaciteiten te leren en hun overtuigingen (normen en waarden) in kaart te brengen. Het model wat daardoor ontstaat is een expertise model. Jouw expertise. De NLP coach is in staat
om elke coach vraag te evalueren en met de client een passend antwoord te vinden wat geheel passend is.
Deze opleiding heeft grote waarde en brengt mnensen daar waar zij zelf kunnen gaan. Een oplossing werkt pas wanneer iemand de eigen oplossing heeft gevonden. HOE je dat doet, is HET onderwerp van de opleiding.

Onze NLP opleiding voorziet in kleine groepen om persoonlijke begeleiding en training mogelijk te maken. De groepsomvang is zodanig gekozen dat er altijd ruimte is voor iedereen. Mark en Ingrid werken intensief samen en kunnen daardoor jouw leerproces zo goed mogelijk laten verlopen. Leer NLP coach te worden bij IM-Pact Opleidingen en je kunt jouw droom waar maken.

Lees meer over de NLP Opleidingen           De Trainers             Direct Inschrijven

IM-Pact Opleidingen geeft erkende en gecertificeerde NLP coach opleidingen in Zeeland. Erkenning zorgt voor jouw aansluiting bij beroepsorganisaties.

 

 nlp coach opleiding in zeelandIn Zeeland worden de opleidingen gegeven in Middelburg, Verwerijstraat 51a

De gratis NLP informatie gesprekken voeren we per telefoon of on-line.

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

IM-Pact Opleidingen is gevestigd
in Middelburg, Zeeland
Postbus 127, 4330 AC


Coaching
Locatie in Middelburg

Administratie
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen (c) is opgericht in 2009 door Mark de Bokx en Ingrid Sanders

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer