IM-Pact NLP Opleidingen en CoachingIM Pact Mark Ingrid
Opleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
 • NLP in Zeeland, Jouw NLP
  Nieuw Levens Plezier
 • Jouw NLP, jouw Communicatie opleidingen voor
  Persoonlijke Ontwikkeling

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269

A+ R A-

Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording zijn aan elkaar verbonden. Je kan niet ontwikkelen zonder bewustwording en zonder bewustwording kan je niet ont-wikkelen

Het lijkt een soort eindloze cirkel. Het maakt niet uit waar je instapt: je wordt wakker en je kan niet meer niets doen.


Bewustwording


Bewustwording geeft je inzicht in datgene wat je doet en hoe je dat doet. Door bewustwording weet je wat het effect is van je communicatie en je handelen op jezelf en op anderen. Om goed in de spiegel te kunnen kijken, is een moed nodig: je gaat dingen zien waar je je niet van bewust was! Dat kan je behoorlijk wakker schudden én je erg amuseren.


Persoonlijke ont-wikkeling


 De keuze van de woorden zijn belangrijk: ont-wikkeling suggereert dat je in-gewikkeld bent. En dat klopt: ingewikkeld door levens-ervaringen, opvoeiding, normen en waarden, dingen die je hebt geleerd om te kunnen overleven in de maatschappij, je werk, relatie en cultuur. Met alle goede bedoelingen. Voordeel: als je het zelf hebt gedaan: dan kan je het ook vernaderen. Nadeel: je zit met de vraag Waarin/Wat dan ? Hier komt het stukje Persoonlijk om de hoek kijken: wanneer je ont-wikkeld (niet functionele of beperkende wijzen van denken-voelen-doen loslaten) dan kan je keizen om je eigen persoonlijk pad samen te stellen. Persoonlijk pad wat je brengt naar je hart, geluk en kracht.
Persoonlijke ontwikkeling is de juiste omschrijving aangezien deze ontwikkeleing niet uit een bekje komt. NLP geeft je de middelen om te ontwikkelen. Op een persoonlijke basis.


De kracht van NLPOm bewust te worden helpt NLP met een aantal uitgangspunten en methoden:

uitgangspunt:

 • elk gedrag heeft een positieve intentie voor de persoon zelf
 • je kan niet niet communiceren
 • het resultaat van je communicatie is de reactie die je krijgt, ongeacht je bedoeling
 • leren doe je van experts
 • bewustwording is noodzakelijk om te ontwikkelen
 • alleen de ontwikkeling voor jou persoonlijk helpt op jouw levenspad

Waar kan je allemaal op letten (bij jezelf en bij anderen) waardoor je weet HOE je communiceert en WAT het resultaat is. Wat er daarna gebeurt (je denken en je voelen) geeft aan welke emotie daarna volgt.

Persoonlijke ont-wikkeling verkrijg je met NLP op het moment dat je, naar aanleiding van je bewustwording, tot de conclusie komt: mmmmmmmm doe ik dat zo! Dat wil ik graag anders. Het ont-wikkelen is een onderzoek, een pad, wat door NLP door verschillende methoden en visie's wordt ondersteund.


Geen boeken maar werkelijkheid


Hoe goed ook de intentie: een (zelfhulp) boek beschrijft vrijwel altijd het succes van de auteur. De enige weg die wordt beschreven is die van de auteur en op een zodanige wijze herschreven dat het "verkoopbaar" is. Voor NLP heb ik vaak en veel boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling. wat er telkens ontbrak was antwoord op de vraag: HOE doe IK dat dan? Nu, met alle NLP kennis en ervaring, weet ik HOE ik mijn persoonlijke ont-wikkeling vorm kan geven.


Zoals je leest: er staat géén oplossing: wel een methode om bewust te worden zoals dat voor jou specifiek werkt.

 Lees meer over de opleidingen

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

IM-Pact Opleidingen is gevestigd
in Middelburg, Zeeland
Postbus 127, 4330 AC


Coaching
Locatie in Middelburg

Administratie
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen (c) is opgericht in 2009 door Mark de Bokx en Ingrid Sanders

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer